lauantai 3. joulukuuta 2011

LUNTA!

Päästiin pitkästä aikaa aamulla ulos oikein kunnolla :) Täällä on satanu vettä jo monta päivää niin ei paljon ole ulos tehny mieli lähteä. Nyt oli yön aikana satanut vähän lunta joten viivana ulos, ihanaa! Noalla oli pihalla lapio hommia..


Eilen käytiin morjestaa joulupukkia. Voi luoja miten pelottava se olikaan, siis aivan hirvittävä Noan mielestä. Suostui kuitenkin menemään iskäläinen turvana pukin kanssa yhteiskuvaan. Kuvaa Noa ei pystynyt kattomaan, kädet laittaa silmille tai kattoo muualle. Toivottavasti ei tullu mitään traumoja toiselle.. :D Pukin olis kuitenkin tarkoitus tulla meille jouluna.

Eilen piti käydä vähän jouluostoksilla (kiitos veronpalautuksien), mutta mitään mitä piti ei tarttunut mukaan. Noalle löysin paidan, pipon ja sellasen sählysetin. Itelleni sain pipon ja lapaset.


Nyt tarkenee :)
Sählymailat on saanu kyytiä, vielä ei olla kuitenkaan alkuperäistä tarkoitusta hoksattu. Käytetään lähinnä kävelykeppinä ja koirien huitomiseen. Eihän sitä tiedä minkälainen kiekkoilija pikkumiehestä vielä tulee ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti