keskiviikko 14. joulukuuta 2011

tylsäkeskiviikko

Aamupäivä vietettiin taas sisällä kun ei omisteta sadevaatteita eikä kunnollisia kumisaappaita. Noa jaksoi hetken leikkiä ihan iisisti mm. iskän kenkiä tutkien....sitten alkoi jo olemaan niin paljon virtaa ettei mikään jaksanut kiinnostaa. (tässä vaiheessa yleensä ollaan jo ulkona.) Ruoan jälkeen oli tiedossa päikkärit ja äitikin ajatteli pitkästä aikaa koneella istumisen sijaan ottaa pienet torkut. Noa oli toista mieltä, yleensä helposti nukahtavana päättikin nyt sitten pari tuntia riekkua sängyssään nukkumisen sijaan.

Aina kun olin nukahtamaisillaan Noa heitti tutit kovaäänisesti lattialle ja rupesi huutamaan.. tätä jatkettiin se pari tuntia kunnes Noa nukahti. Annoin nukkua n.15 minuuttia, koska oltiin lähdössä yhdelle mammakaverille pikkujouluihin.

Ihmeen hyvin jaksoi siellä kavereiden kanssa touhuta vaikka selvästi oli väsynyt. Loppu viikko onkin ohjelmaa täynnä joten toivottavasti ei pääse tylsyys enää iskemään :)

2 kommenttia:

  1. Tuttua tuo kuvio jos jostakin syystä ulos ei päästä. Nyt on ollu pakko uhmata säätä ja olla vaikka vesisateessa, sen verran tuntuu kierrokset kasvavan sisälläolosta.
    Sitkeä kaveri tuo Noa nukkumisen suhteen:) Täällä pieni mies muuten tänään höpötti "Noaa". Kummasti muistaa teidät ja Noan, vaikka ei niin kauheesti ollakaan nähty. Kerroin, että Noa tulee uutena vuotena ja antoi raikuvat taputukset "jee!"- kiljunnalla:D

    VastaaPoista
  2. Nää muistaa yllättävän paljon asioita..ja tietää vaikka Noakin aika vähän vielä höpöttelee. Ihana nähä sit uutena vuotena pitkästä aikaan, saa nähä mitä pojilla leikit sujuu.

    VastaaPoista