tiistai 6. joulukuuta 2011

Pikkujouluja!

Aamulla olikin reippaasti tullut lunta kun heräiltiin joten lähdettiin heti ulos. Noa ei oikein ymmärtänyt lumen päälle, haahuili vaan ympäriinsä ihmeissään. Aika lumista meininkiä, koiratkin oli lenkin jälkeen kun lumipallot.
Lumipallo

Noan päikkäreiden jälkeen lähdettiin mummon luokse pikkujouluihin. Siellä oli myös Noan pikkuserkku, 6 kuukautta vanha. Syötiin riisipuuroa ja riisipiirakoita kinkulla, nam!


Syömisen jälkeen jaettiin pikkujoululahjat...

`tytön onnellinen omistaja`
..ja Noa sai IMURIN! (ei maltettu odottaa jouluun asti.) Naama loisti pienenä aurinkona kun iskäläinen kasasi imurin kasaan. Siitä alkoi imuroiminen eikä loppua näy. Jaksoi touhuta imurin perässä pari tuntia ja saatiin kahvitkin juoda rauhassa. Kotona laitettiin imuri piiloon, että saadaan poika nukkumaan. Saa nähdä miten kauan huomenna jaksetaan siivoilla.

Noalle on imurista tullut jonkinlainen "pakkomielle". Joka päivä siivouskaapin ovea käydään nykimässä monta kertaa ja hokemassa `tyttö tyttö` (tarkoittaa Noan mielestä imuria). Ollaan youtubesta katseltu imurivideoita ja niitä seuraa silmä tarkkana. Kun videot loppuu alkaa huuto. No, nyt Noalla on oma `tyttö`. Saa nähdä kauan kiinnostus kestää! :)

Hyvää Itsenäisyys Päivää!

2 kommenttia:

  1. voi kun imurointi olisi noin hauskaa hommaa omastakin mielestä....:D

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta, en tiedä keneen poika on tullut siivoiluintonsa kanssa..äitiin ei ainakaan :)

    VastaaPoista