torstai 29. joulukuuta 2011

Joulu 2011

Joulutkin on sitten vietetty, oltiin ihan kotona vaan ja mukavan rauhallinen joulu oli kaiken kaikkiaan.

Meidän aatto alkoi riisipuuron keitolla, vuoronperään iskäläisen kanssa oltiin kauhan varressa. Riisipuuron teko ei ole ihan sieltä helpommasta päästä jos haluaa pohjaan palamattoman version. Noalainen sai aamupalan jälkeen avata viimosen luukun muumikalenterista..

Aamupäivä hengailtiin sisällä lastenohjelmia katsellen. Noan päikkäreitten jälkeen mummo tuli miehensä kanssa meille kaikkine jouluruokineen ja yhdessä siinä syötiin.

Oli kaikkia laatikoita, karjalanpaistia, rosollia, kylmäsavulohta, sienisalaattia, munamakaroonilaatikkoa, mummon tekemiä lihapullia, kinkkua.. jälkkäriksi karpalorahka jäädykettä vaniljakastikkeen kera.

Noa päätti olla syömättä mitään, äiti taas söi kaikkien edestä ja olo olikin koko joulun sen mukainen. Pian syömisen jälkeen tuli toinen mummo ja pappa sekä isomummo meille.

Pappa toimi joulupukin virassa ja toi meille kaikille hurjasti lahjoja. Noa vähän arasteli pukkia, syliin ei varsin mennyt. Yhden paketin uskaltautui pukilta käydä hakemassa kuitenkin..

Noa sai vaikka mitä..legoja, kitaran, lumikolan, siivousvälineitä, vaatteita, ison nallen, soivan työkalupakin, leikkiastioita, hevisaurus dvd:n ja yökkärin, rahaa.. Meillä on ollut kiltti poika :) Eipähän tuo talliainen vielä olis tarvinnu kun muutaman paketin, ei ne lelut kuitenkaan kauaa kiinnosta. Ensi vuonna voikin olla jo lahjalistaa monta sivua kun ymmärtää jo toivoa ;)

Lahjojen availun jälkeen kahviteltiin ja sitten alkoikin kello lähestyä Noan nukkumaan meno aikaa..

Onnellinen kolan omistaja

Tonttu siivoilee jälkiä


Tapaninpäivänä keräsin kaikki joulukoristeet pois, en kestä katella niitä koskaan kauempaa. Nyt sitten odotellaan uutta vuotta ja uusia kujeita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti