keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Äiti on tylsä!

Äiti istuu/makaa raatona päivät sohvalla Noan touhutessa itsekseen. Jos hyvä tuuri käy, Noa saattaa päästä aamupäivällä ulos. Päikkäreitten aikaan äiti nukkuu onnellisena yhtä mehevät unet kun poika ja kääntäisi vielä miellellään kylkeä pojan herätessä kahden tunnin unilta. Iskäläisen tullessa töistä Noa saa leikkiseuraa (ihanaa) ja äiti jatkaa raatoilua telkkaria katsellen. Voi lapsi parkaa! Toivottavasti ei jää mitään traumoja.. :)

Tietokoneella on maanantaista asti ollut Noan päiväkotihakemus auki, osan olen täyttänyt..mutta en vaan saa sitä loppuun. Enkä tiedä haluanko edes, mutta kun olisi pakko.. Ahdistaa! Ehkä ei ahdistaisi näin paljon jos olisi laajempi skaala työpaikkoja tarjolla. Iskäläinen on ruvennut etsiskelemään itselleen työpaikkoja muiltakin paikkakunnilta, jos joku hyvä eteen sattuu niin eihän sitä tiedä mihin täältä vielä lähdetään jossain vaiheessa :)

2 kommenttia:

  1. Äiti saa olla välillä tylsä, ja pitääkin olla! Älä huoli, ei ne traumat tuollaisista asioista tule, siihen tarvitaan vähän enemmän:)
    Tänne Tänne! Kai isukki on täältäpäin hakennut?!?

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä hakenut mistään, vielä on suunnittelu asteella. Täällä kun ei noita töitä tunnu oikein löytyvän niin pakko katsella muualtakin..eihän sitä tiedä minne lähdetään :)

    VastaaPoista