tiistai 28. helmikuuta 2012

1 v 10 kk

Parin kuukauden päästä meillä olisi 2vee juhlat ja ihan äsken vasta suunniteltiin 1-vuotis juhlia. Toistan taas itseäni ja ihmettelen mihin ihmeeseen tää aika kuluu?!


Noa on edelleen ihan hupsu imurin  = tytön perään. Kaupoissa jo tietää missä imuri osastot on ja hokee tyttöä niin kauan, että mennään niitä kattomaan kauppaan mentäessä.

Imuri videoita jaksaisi katsella netistä varmaan tunti tolkulla ja kotona siivouskaapin kahvassa roikutaan aika monen monta kertaa päivässä. Ja mikä ilme leviää pojan kasvoille kun näkee imurin jossain lehdessä, sitä katsellaan ja hoetaan tyttöä tytön perään. Mummon kanssa puhelimessa puhutaan vaan tytöistä  imurista ja kylään mentäessä tarkistetaan ensimmäisenä siivouskomerot :)


Autot on myös kova sana, niillä päristellään pitkin lattioita ja ulkona huomataan kaikki autot. Meidän lähellä on autopesula, jota aina ihmetellään kun ohi kävellään.. muutaman kerran ollaan autopesussa käyty ja vitsit kun se onkin jännää.. välillä alahuuli väpättää pesuharjojen tullessa ikkunan kohdalle ja välillä hihkutaan kun on niin hauskaa.

..On se hassu pikkumies :) Lopuksi kuva tulppaaneista, mitkä iskäläinen toi töistä tullessaan. Aika ihania! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti