sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Äitiyden Onnea!Noa on koko viikon ollut yhtä hymyä..toisin sanoen tyytyväinen lapsi :) Meillä on ollut kivaa vaikka ei olla mitään erityistä tehtykään. Ihana nähdä kun toinen innostuu mitä pienemmistäkin asioista ja näyttää tunteensa niin aidosti.

Se jos mikä on yllättänyt täysin, miten aitoja lapset onkaan. Ei sitä ennen niin ajatellut kun harvoin oli lasten kanssa tekemisissä ennen Noaa. Joka päivä saa olla kyyneleet silmissä kun on niin ylpeä ja onnellinen tuosta pienestä miehestä ja sen tempauksista.. monet murheet unohtuu kun toinen tulee syliin ja antaa pusuja tai ottaa vaan kädestä kiinni ja haluaa olla lähellä.

Vauva-aika oli ihanaa aikaa, mutta nyt kun voi yhdessä puuhailla kaikenlaista ja olla enemmän vuorovaikutuksessa niin olen nauttinut tästä ajasta melkein enemmän. Ei mene pitkään kun Noa alkaa enemmän kiinnostua kaikesta muusta kun vanhempien seurasta, tulee kavereita ja harrastuksia ja tasan ei äiti saa enää yhtäkään pusua tai halia. Äitiä ei tarvita kun viikkoraha päivinä.. :) Näitä päiviä kauhulla odottaen..ei tuo pieni saa kasvaa ikinä isoksi!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti