maanantai 6. helmikuuta 2012

Lääkäri reissu

Käytiin eilen lääkärissä ensimmäistä kertaa ihan syyn kanssa. Noalla on ollut noin vuoden verran enemmän ja vähemmän ihottumaa poskissa, käsissä ja jaloissa. Nyt ihottuma meni niin pahaksi, että aamulla lakanat oli ihan veressä kun Noa öisin raapi ihottuma kohtia. Mitkään voiteet ei tuntuneet tehoavan. Varasin lääkärin, että saatais ihottuma edes johonkin ruotuun.

Atooppista ihottumaahan se oli niin kun jo tiedettiinkin. Saatiin kahta eri voidetta ja Ataraxia öisin annettavaksi jos kovasti kutisee. Jos nämä ei tehoa saadaan lähete polille.. Nyt ollaan eilisestä saakka rasvailtu ja posket on jo paremmat :)

Noa oli reipas lääkärissä, touhuili omiaan ja kävi tekemässä tuttavuutta kaikkien kanssa.

Äiti suuntasi illalla me&i-kutsuille. Mitään ei ollut tarkoitus tilata, enkä edes hirveesti tykännyt koko mallistosta. No, pitihän se arvata kun livenä vaatteet näki..niin eihän sieltä tyhjin käsin palattu.

me&i

me&i

me&i
Tuo body oli ihana ja onneksi oli reilu koko niin menee vielä Noalle varmaan suht pitkään. Nyt vaan odotellaan postia.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä! Varsinkin tuo pilvibody:) Mistähän saisi sellaisen hetken ja ihania kankaita, niin tuollaisia paitoja saisi hurautettua itekin...

    Olipas ihottuma mennyt pahaksi:C Toivottavasti voiteet tepsii! Täällä molemmilla posket välillä vereslihalla, Veikalle määrätty kortisonia ja perusvoidetta, niillä rasvaillaan, Tytylle näyttää auttavan vielä ainostaan tuo perusvoide. Pakkaset ei ainakaan helpottanu yhtään tuota iho-ongelmaa.

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllähän noita itekin vois ommella..jos osais :)

    Noalla ei kortisonit auttanu, sai sellasta voidetta kun elidel..pieni tuubi jotain 25e. Posket on paranemaan päin onneksi!

    VastaaPoista