keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tunnustus (=

"Tunnustukseen kuuluu että tunnustuksen saajan pitää kiittää tunnustuksen antajaa ja jakaa se kahdeksaan (8) muuhun blogiin, ilmoittaa siitä heille sekä jakaa kaikkien kanssa kahdeksan (8) tunnustusta itsestään"


Tunnustuksia.. :) Kiitos tästä, Upsis!

- Olen erakoitunut vuosien myötä, harvemmin soittelen tai pidän yhteyttä kehenkään ja vietän suurimman osan ajastani Noan ja iskäläisen seurassa. Tykkään kyllä tavata ihmisiä ja tehdä kaikenlaista, mutta omasta aloitteestani saan harvemmin mitään aikaiseksi. Töihin meno ahdistaa kun pitäisi olla liian monen ihmisen kanssa tekemisissä..

- Kaipaan jotain `omaa juttua` mitä voisin tehdä omalla ajalla, mikä saisi ajatukset muualle ja saisi rentoutumaan ja nauttisin sen tekemisestä.. en vaan tiedä mitä se olisi. Ehkä joku liikunta harrastus voisi olla yksi, mutta siihen ei nyt aika eikä motivaatio riitä jos haluaisi oikeesti käydä urheilemaan ja saamaan tuloksia aikaiseksi.

- Ajattelen ruokaa lähes koko ajan ja syön ihan liikaa herkkuja. Kun olen syönyt mietin jo mitä söisin seuraavaksi. Lohduttaudun myös ruoalla..

-Olen hyvin usein turhautunut kaikkeen, vaikka olen onnellinen tällä hetkellä niin silti on liikaa päiviä ettei mikään kiinnosta eikä huvita!

-Rakastan katsella leffoja, harvemmin tulee kuitenkaan katsottua. Kauhu leffat on suosikkeja! Viimeeksi katsottiin sellainen kun I spit on your grave, joka oli aika hurja!

-Pelkään menettämistä, en tiedä mitä tekisin jos Noalle sattuisi jotain. Tai jollekin läheisistäni.

- Rakastan ajaa autolla yksin ja huudattaa hyvää musiikkia. Tykkään kaikista vanhoista biiseistä ja yksi ehdoton hitti on blackin wonderful life. Se saa aina hyvälle tuulelle.

-Haaveilen matkustamisesta, kunhan joskus on sen verran rahaa niin lähden johonkin kauas ja ihan heti en tule takaisin ;)

En haasta nyt ketään, tekee ken tahtoo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti