maanantai 27. elokuuta 2012

Maanantai

..eka päivä pulkassa ja hengissä selvitty ilman iskäläisen auttavia käsiä ;) Heräsin jo yöllä kahdelta kun tyttö alkoi sängyssään pyöriskellä levottomasti, kävin pumppailemassa alakerrassa maitoa ja syötin tytön. Siitä sitten valvoskelin aamuun asti kun en saanut enää unta. Toisen kerran tyttö söi siinä ennen kuutta ja Noa heräili seiskan aikoihin.

Aamu meni rauhallisesti kun Noallakin oli mieleistä puuhaa.. tämän seurassa leikittiin aamupäivä.


Tuuletin eli Noan sanoin "Tunne" on kova juttu imurin jälkeen. Tai oikeestaan kaikki vempeleet mitkä sisältää jonkinlaista piuhaa.. Tuuletin oli pakko raahata yläkerrasta mukaan.

Tyttö nukkui aamusta pari tuntia niin saatiin Noan kanssa syödä aamupalat rauhassa ja kerkesin jopa lypsyhommiakin harrastaa siinä sivussa, saalis tosin ei ollut kovin suuri tällä kertaa..Noa oli reipas poika ja vauvaakin hoideltiin leikkien sivussa.


Noan päikkärit sattui hyvään saumaan, sain tytön syötettyä ja ajattelin et nyt saa ehkä itsekin nukuttua samalla.. Tyttö kuitenkin kipristeli mahavaivojaan koko sen ajan ja nukahti vasta kun Noa heräili joten se niistä unista...

Iltapäivällä Noa bongasi varastosta rakkaan imurinsa ja sen kanssa leikittiin iltapäivä.


Iskän tultua kotiin, lähdettiin Noan kanssa käymään kaupassa ja kirpparilla. Löysin tytölle talveksi haalarin 8e:lla. Noa ei meinannut millään malttaa kauppaan lähteä kun imuri jäi kotiin. Koko kauppareissun ajan hoettiin "leikkimään kotiin tytön (imurin) kansa" Nuua siivoo" :) Hassu pieni.


Sellainen päivä meillä. Illalla voi uni maistua kahden tunnin yöunien jäljiltä :)


1 kommentti:

  1. Voi mikä mimmi! Ihana pakkaus! Ja Noa on niin reipas isoveikka!

    VastaaPoista