perjantai 24. elokuuta 2012

kaikki loppuu aikanaan..

Neiti on tänään 3 viikkoa vanha. Nää päivät kotona on menneet kyllä tosi nopeasti.. Tuntuu ettei ole edes pysynyt mukana. Vastahan sitä hermoili ison mahan kanssa pikkuisen sytymää ja sairaalassa olo aikakin meni yhdessä hujauksessa. Ikävähän sitä mahaa jo on ja niitä pieniä potkuja kaikista niistä vaivoista huolimatta..huoh :)

Neitikkä kääntyi tänään mahalta selälleen, Noasta en muista milloin kääntyi ensimmäisen kerran. Kova on muutenkin liikkumaan, vaipan ja vaatteiden vaihto on haastavaa puuhaa kun jalat ja kädet viuhtoo sellaista vauhtia :)

Maanantaina se sitten arki koittaa ja jäädään kolmisin kotiin kun iskäläinen suuntaa takaisin työelämään. Noa se varmaan on ihan ihmeissään.. Kunhan saan aamulla molemmat syötettyä ja päiväuniaikaan vauvan pidettyä hiljaisena et Noa saa nukuttua niin ollaan jo pitkällä :)

2 kommenttia:

  1. Huh, mahalta selälleen? Vautsi, meillä kiikutaan edelleenkin vaan kyljeltä mahalleen tai selälleen. :D Luukas kääntyi muistaakseni kunnolla ekan kerran noin kolme kuukautisena.

    Sinulle on muuten tunnustus blogissani. :) http://pikkuunen.blogspot.fi/2012/08/tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä sellanen vauhtimimmi :)

    Kiitos tunnuksesta :)

    VastaaPoista