lauantai 28. tammikuuta 2012

Yökyläilyä.

Alkuviikosta mummo ilmoitti haluavansa kovasti Noalaisen yökylään. Eihän siinä, kyllähän pieni vapaailta ja yö kelpaisi.. Saisi ainakin aamulla nukkua pitkääään iskäläisen kanssa yhdessä. Sitä ehkä eniten odotin :) Lauantaina vietiin iltapäivästä mummolle, siellä jo kovasti pikkumiestä odotettiin ja Noa pääsi heti mummon ruokapatojen ääreen.

Iskäläisen kanssa suunnattiin "hienosti syömään". Täällähän noita ruokapaikka vaihtoehtoja ei hirveästi ole joten mentiin Rossoon. Mietittiin mitä kivaa tehtäisiin sen jälkeen, leffaan menoa suunniteltiin..mutta eipä sieltä tullut  mitään katottavaa. Päätettiin tulla kotiin ja katsoa joku oma leffa. Kotona oli niin hiljaista ja Noan huone näytti niiin tyhjältä, joten pitihän se pienet itkut tirauttaa kun tuli poikaa niin ikävä :)

Illalla oli ihana kömpiä nukkumaan ajatuksena, että aamulla ei kukaan herätä. Voisi nukkua niin pitkään kun unta riittää. Heräsin kuitenkin koko yön tunnin välein ja näin painajaisia. Aamulla olin jo kahdeksalta nousemassa sängystä.. se siitä sitten.

Noalainen oli nukkunut mummolla hyvin 20-7.30 heräämättä. Eikä ollut yhtään ikävöinyt meitä, taisi siis tehdä meille kaikille hyvää poiketa hieman normikuvioista! :)

Mummolaan menossa haravan kanssa.

2 kommenttia:

  1. Voi että mikä "pipo"!:) Harmi ettet saanut nukuttua pitkään vaikka olisi saanut. Toivotaan, että seuraavalla kerralla sujuu sun osalta paremmin;)

    VastaaPoista
  2. Miun vanha karvahattu :D Noa oli ihan veikeen näkönen se päässä! Onpi lähes 30-vuotta vanha et hyvin säilynyt.

    VastaaPoista