sunnuntai 21. lokakuuta 2012

..viikonloppu!

Viikonlopun touhuja..

Ollaan ulkoiltu ja rämmitty lammikoissa siskon nukkuessa lämpöisesti vaunuissa..Ollaan katseltu Ella ja Aleksi elokuva ainakin kymmenen kertaa ja hengailtu lattialla..


Noa on myös syöttänyt siskolle välipalaa äitin kääntäessä selkänsä hetkeksi, siskolle annettiin vähän omenan palasta.. onneksi sain sen nopeasti kaivettua suusta. Noaa säälittää kun sisko joutuu vaan litkimään maitoa päivät pitkät eikä muuta heru..

Noa kävi ensimmäistä kertaa parturissa iskäläisen kanssa. Parturin jälkeen odotti kahvila reissu, jossa sai kakkua ja mehua..sekä kotona odotti kuuluisa `musta tyttö` (=imuri) jolla sai leikkiä jos oli parturissa reipas ja antoi tädin saksia pehkoa vähän lyhyemmäksi. Reipas poika oli ja äidin lahjonnat kävivät toteen..

Uusi luukki..

Kaaakkkuaaa!

Sisko on jaellut hymyjä, aina naurattaa! Leikkimaton jellona saa ne parhaimmat hymyt :)...ollaan myös saunottu, opittu ensimmäinen kirosana (noalainen), käyty lasten liikuntamaassa, siivottu (iskäläinen seuranaan Noa), haravoitu pihaa (iskäläinen), syöty vohveleita ja `pistaa` (pitsaa..) ja vähän shoppailtu (äiti) jne . ;)

1 kommentti:

  1. Hieno tukka!:)

    Täällä kuuluu välillä "pelkele" kun joku ei mee oikein:///

    VastaaPoista