perjantai 5. lokakuuta 2012

Perjantai aamun tunnelmia..

Neitiläinen valvotti äitiä koko viime yön, ähisemällä ja pyörimällä. On nyt pari yötä nukkunut tosi levottomasti. En tiiä tekeekö nuha tuloaan vai joku muu vaivaa.. Noa on nyt toista viikkoa ollut räkäisenä ja käynyt siskoakin nenä valuvana  pusuttamassa niin ihmekös tuo jos ei tartu.

Lääkäri kertoi, että tytöllä voi olla hengitysvaikeuksia lyhyen kielen takia joka herkästi painuu nieluun nukkuessa. Sekin varmasti aiheuttaa levottomuutta kun selvästi hengitys katkeilee välillä ja sen jälkeen pärähtelee aina itkuun. Toivottavasti ei vaan pahene....

Ulkona sataa ja tuulee..piristävä ilma taas. Tarkoitus oli lähteä kaupunkiin etsimään kummitytölle synttärilahjaa, mutta ei ole vetoja. Ehkä päikkäreiden jälkeen jos sellaiset saisi nukuttua. Kysyin aamulla Noalta mitä tehdään tänään; 'siivotaan'! Otin pari päivää sitten imurin esille tarkoituksena imuroida, Noa on nyt pari päivää sen kanssa touhunnut. Aamulla on aina hirveä kiire alakertaan imuroimaan ja illalla toivotellaan imurille hyvät yöt :) 


3 kommenttia:

 1. Toivottavasti pikkuneiti välttyy flunssalta! Sade vetää mielen hieman matalaksi täälläkin ja siivotakin pitäisi. Kukakohan meillä olisi noin innokas siivoamaan kuin Noa teillä? :)

  VastaaPoista
 2. Voin vaan kuvitella miten inhottavaa! Meillä vaikkei ollut ongelmaa kielen kanssa, meni kyllä valvoessa aina kun oli flunssaa Tytyn ollessa pieni (tais olla 5kk mennessä enemmän flunssassa kuin terve). Sängyn päätyä ylös ja sipulia, niillä mentiin, auttoi tai ei.

  VastaaPoista
 3. Noa ei muuta tekisikään kun siivoisi kaiket päivät :)

  On kyllä niin kurjaa kun nää pienet sairastaa.

  VastaaPoista