perjantai 9. maaliskuuta 2012

viikon kohokohta..

Käytiin tänään Noalaisen kanssa kahdestaan kaupassa kun iskäläinen on kipiä.
Noan oli pakko saada kauppareissulle tällä kertaa mukaan kauhtunut vanha pölyrätti ja se pysyi tiukasti käsissä koko reissun ajan. Äiti kyllä yritti kaikkensa, että oltaisiin jätetty rätti odottelemaan autoon siksi aikaa, mutta metelihän siitä syntyi joten rätti mukaan..Eihän siinä, harvempien pölyrätit varmaan kauppaan pääsee ;)
Siivousintoilija kaupassa
Ei voi muuta kun ihmetellä miten saa kauppaan menemään rahaa. Ostat suunnilleen pari maitopurkkia ja jauhelihan niin jo on monet kympit selällään.. Ruoka vaan kallistuu koko ajan!

Äiti on ottanut tavaksi kyttäillä kauppareissuilla minne ihmiset parkkeeravat autonsa, tänäänkin parkkihallissa ajoi vanha suomalainen pariskunta ilman niitä lapsia mersullansa reteesti lapsiparkkiin..
Ai, että kiehui! Olin sen verran kaukana etten kerennyt mennä valittamaan, mutta vihaisen lapun jätin heille auton ikkunaan.

Itselläni ei tulisi mieleenkään jättää autoa invapaikalle tai lapsiperheille tarkoitetuille paikoille, mutta ainakin täällä päin sitä tapahtuu usein ja on joutunut eräänkin kerran huomauttamaan typeriä ihmisiä asiasta.

Muutenkin tämä meininki täällä päin suomea on välillä niin raivostuttavan röyhkeää liikenteessä ja kaupoissa, kiitos ihanien naapurikansalaisten, love u! joten sitä on tullut entistä kiukkuisemmaksi ihmisistä jotka eivät osaa käyttäytyä eivätkä ymmärrä liikennesääntöjä!! Huoh!

1 kommentti:

  1. Ruoka on kallistunut kyllä ihan älyttömästi! Täytyis ruveta pitämää jotakin kirjaa paljon siihen saa kulumaan kuukaudessa.

    Hyvä et käyt huomauttamassa ihmisille asiasta, jos sitten seuraavan kerran muistais mihin ajelevat...

    VastaaPoista