maanantai 5. maaliskuuta 2012

Lastenpolilla..

Tänään käytiin ihottumien takia polilla kun lääkäri aikaisemmin teki meille lähetteen sinne. Lääkäri setä oli nuori ja ihan asiallinen tapaus. Epäili ihottumien johtuvan allergiasta ja kehoitti nyt olemaan muutaman viikon ilman maitoa ja vehnää. Samalla reissulla käytiin verikokeissa, joissa katsotaan viljat, sitrushedelmät, koirat..

Maitopoika ei nyt sitten saa maitoa litkiä pariin viikkoon ja ruokien kanssa onkin haasteellista keksiä mitä tekisi ilman maitoa ja vehnää.. Noa oli tosi reipas sairaalassa, verikokeiden ottokin sujui itkun säestyksellä, mutta hyvin silti vaikka suonia ei meinattu löytääkään. Noa nappasi aamulla äitin sairaanhoitaja-lehden mukaansa ja sitä esitteli kaikille ohikulkijoille, nykysin pitää aina saada joku lelu tai muu mukaan kun jonnekin lähdetään :)

Nyt sitten odotellaan pari viikkoa verikokeiden tuloksia ja katsellaan onko maidottomalla ja vehnättömällä ruokavaliolla mitään vaikutusta.

3 kommenttia:

 1. Millasia oireita Noalla on? Mietin voisko Veikallakin olla allergiaa...

  VastaaPoista
 2. Sillä on jo pitkään ollu sitä ihottumaa poskissa, taipeissa ja jaloissa. Nyt on ollu parempi kun ollaan ahkerasti rasvailtu..epäilen noita allergioita..luulen et on sitä atooppista ihottumaa.

  VastaaPoista
 3. Ok. Veikalla on ilmestyny toiseen taipaaseen tarkkarajanen ihottumaläntti, muutenkin kuiva iho ja posket kuivuu, punottaa ja sitten kun iskee rasvaa, valittaa kun kirvelee:(
  Toivotaan että selviää jotakin!

  VastaaPoista