sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Meidän Juhannusta.

Mukavan rauhallinen juhannus takana. Ilmojen puolesta ei tällä kertaa hirveesti harmittanut vaikka mökille ei päästy.
Loppujen lopuksi kotona on kaikista helpoin olla mukavuuksien parissa lasten kanssa. Mökillä se on sellaista vahtimista, ulkonakaan ei voi hetkeksikään päästää silmistään. Riippuu tietysti paljon pihasta ja jos ranta on ihan äärellä.

Perjantaina käytiin torilla jätskillä ja ostamassa mansikkakakkuun mansikat. Samalla reissulla tuli käväistyä katsomassa alennus myyntien tarjonnat. Nellan päikkäreiden aikana käytiin keräämässä Noan kanssa kukkia :)


Illasta mentiin mummolle syömään ja myöhemmin vietiin mummo yöksi töihin ja piti käydä tivolissa, mutta lapset oli niin väsyneitä ja sateli hieman niin ajeltiin kotiin.

Juhannus kimppu.
Lauantai meni kotona, käytiin pyöräilemässä, jatkettiin herkuttelua ja illalla käytiin saunassa. Tänään käytiin taas pyöräilemässä ja iltapäivästä käytiin tivolissa.

vähän jänskättää!

metrilakua tivolissa.
Loppuun kuva meidän Neiti Hienohelmasta. Äitin kenkiä sovitellaan ahkeraan laukku olalla, tänään löytyi kaapista omat korkkarit (oon joskus kirpparilta löytänyt..) Ne jalassa vaippapylly on täällä keimaillut menemään korot kopisten :) Laukun kanssa iskee vaan välillä raivo kun ei saa vetoketjua kiinni eikä auki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti