torstai 19. kesäkuuta 2014

Kotileikkejä.

Meillä hoivaillaan nukkeja nyt kovasti. Yritetään pukea, taputellaan pyllylle, tuodaan äitin tissille ja hoetaan kun `vauva ikkee. Äitikin tykkää näistä leikeistä kovasti ;) Pieniä nuttuja ollaan yhdessä nukelle puettu ja hoivailtu.

Ollaankin jo mietitty tulevia synttärilahja toiveita. Mummo lupasi ostaa nukelle vaunut. Muistan itselläni olleen pienenä punaiset briot, en vaan muista yhtään minne ne joutuivat. Haluisin säilyttää Nellalle rattaat muistona eli kuuluvat sellaisiin leluihin joita en aio eteenpäin pistää vaikka veisivätkin tilaa. Ne on vaan niin suloiset :)

@Brio
Pieni nuken sänkykin pitäisi hommata niin saisivat koirat pitää petinsä. Nella on ottanut nukelle pediksi koirien nukkamapaikan :)


 ja syöttötuoli.


On ne suloisia. Muistan itsekin leikkineeni nukeilla paljon pienenä ja erityisesti ne vaunut on jääneet mieleeni kun niitä työntelin pitkin pihoja :)

3 kommenttia:

 1. Ihania leikkejä! Itse en malta odottaa, että meidän neiti aloittaa kunnolla leikit. Heinäkuussa vasta tulee 1v täyteen joten hetken saa odotellakin :)

  VastaaPoista
 2. On niin suloista katsella kun toinen hoitelee nukkejaan :)
  Nyt niillä on alettu leikkimään ihan kunnolla ja jaksetaan keskittyä.

  VastaaPoista
 3. Meillä Mimmi ja Aatos hoitavat molemmat nukkeja, etenkin työntelevat niitä rattaissa! :)

  VastaaPoista