keskiviikko 16. tammikuuta 2013

uusi vuosi ja uudet kujeet..?

Varmaan joka toisen uudenvuoden lupaus on parannella elämän tapoja. Niin tapahtui myös täällä vaikka en niinkään perusta noista lupauksista, harvemmin ne ainakaan minun kohdallani pitää.

Jostain kumman syystä karkkien ja pullien mussuttaminen ei vie viimeisiä raskauskiloja vaikka miten yritti. Ruokavalioni oli ihan retuperällä, söin mitä mieli teki ja syömisvälit saattoi venyä niin, että söin vain muutaman kerran päivässä.

Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä kunnon ruokaremontin. Liikuntaa myös kehiin ja näillä eväillä toivon pääseväni entisiin mittoihin. Olin aluksi Jutan gfg-ruokavaliolla, mutta jotenkin siitä ruoan määrien laskemisista ja maitorahkan syömisestä meni maku. Joten päätin vähän soveltaa sitä ja ottaa tavoitteeksi terveellisen ruokavalion. Mikään kiire noilla viimoisilla kiloilla ei ole ja tässä on tarkoitus muuttaa ruokavaliota pysyvästi terveellisempään.


Kaurapuuroa mansikoilla, mehukeitolla ja raejuustolla.
Nyt oon toista viikkoa syönyt terveellisemmin ja olo on entiseen verrattuna loistava. Ei tarvitse kärsiä morkkiksia päivittäisestä herkuttelusta vaan olo on kevyt ja energinen. Tai niin energinen kun se voi olla, Nellaneiti pitää kyllä huolen ettei yöllä paljon nukuta! :)Näillä suunnitelmilla on tämä vuosi avattu, motivaatio on korkeella!3 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle:) Ja ihania mansikoita!!

  Kummasti sitä energiaa on ihan toisella tavalla, kun jättää kaikki mössöt pois (sanoo ihminen, joka veti äsken kolme korvapuustia hillolla ja kermavaahdolla).

  VastaaPoista
 2. Itse karppasin aikanaan ja sillä sai energisen olon ja kiloja pois kivasti. Nyt odotan jo innolla kevättä, että saa masukin syliin ja pääsee jossakin vaiheessa juoksemaan ja huolehtimaan taas kropasta. Ikuinen projekti kyllä, koska kaikki moska näkyy täs kropassa :(

  Alkuhan se on pahin aina ruokaremonteissa, mut kun vauhtiin pääsee ja tuloksia näkyy niin se on parasta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempeistä, varmasti tarvitaan ja paljon ;)

  VastaaPoista