tiistai 1. tammikuuta 2013

2012

Se on taas yksi vuosi elämästä takana päin, haikein ja onnentunteisin mielin sitä muistelen. Raskaus, neidin syntymä ja ihana vauva-aika... Olen nauttinut täysillä ja tuo pieni ihminen on tuonut niin paljon onnellisuutta ja iloa meidän elämään. Vaikka alku olikin aika stressaavaa kun huoletti saako Nella syötyä tarpeeksi ja oliko jotain muutakin häikkää. Piti myös osata ottaa isoveikka kaiken maidon pumppauksen ja vauvan hoidon lomassa huomioon ja tästä tietysti oli huono omatunto kun aika ei aina riittänyt. Hyvin kuitenkin selvittiin ja olisi voinut rennomminkin ottaa!

2012
 Nyt katse kohti tulevaa. Innolla odotan Nellan uusia taitoja, ei varmaan mene enää pitkään kun neiti lähtee liikenteeseen ja oppii istumaan. Nellan leikkaus myös lähenee sekä pelko ja huolikin sen myötä. Kevät on myös jo kovasti ajatuksissa, ihanaa kun päivät pitenee ja tulee lämmintä.

Uutta vuotta otettiin vastaan kotona. Herkuteltiin ja käytiin rannassa ampumassa raketteja. Nella nukkui tämän ajan vaunuissa eikä ollut moksiskaan metelistä. Noaa raketit pelotti: "oi ei, kamalaa" "kamalaa" kuului vähän väliä, silti vähän kuitenkin kiinnosti. Uuden vuoden kunniaksi otin myös melkoisen haasteen vastaan, siitä myöhemmin lisää :)

31.12.12

Hyvää uutta vuotta kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mimmillä on samanlainen body kuin Nellalla tuossa uuden vuoden kuvassa! :) Aatoksellekin ostin, mut kokoa 74 joten ei mee ihan vielä! :)

    Sulle on tunnustus blogissani, jatka jos jaksat! :)

    VastaaPoista