tiistai 4. syyskuuta 2012

kuulumisia jälleen..

On se kumma kun ei kerkeä tännekään kuulumisia kirjoitella :) Iltaisin olisi aikaa, mutta makaan raatona sohvalla. Nuo yöt ottaa niin voimille kun en saa nukutuksi. Tyttö herää kerran pari syömään, nukkuu pitkiä pätkiä. Ekan syötön jälkeen en vaan saa enää unta ja valvoskelen torkkuen sinne asti kun isoveikka herää. Unet on jääny monena yönä pariin tuntiin. Päikkärit menee useampana päivänä niin, että Noa käy nukkumaan niin vauva herää.

Sairaalasta soiteltiin perjantaina, että pitäisi palauttaa rintapumppu takaisin. Siitä asti oon metsästänyt käytettynä sähköisiä pumppuja netistä. Eilen löysin ja nyt odottelen sitä kuumeisesti postista. Pahoin pelkään, että maidontulo tyssää siihen.. Kovin isoja määriä en saa tuolla sairaalankaan pumpulla ja se on kunnon lypsykone..sen arvokin on lähemmäs 900e. Saa nyt nähdä miten käy..

Noa leikkipuistossa.

Tuttia vauvvalle
Noa se on viime aikoina katsellut teletappi maratooneja ja siivonnut ahkerasti. Iltaisin sängyssä ilmoittaa `leikkimään tytön kansa` :) Kärsivällisesti jaksaa odottaa kun vauvaa hoidetaan ja touhuilee omiaan. Kiltisti tottelee ja nukkumaankin käy aina ilman ongelmia. Äitin reipas poika :)



1 kommentti:

  1. Uh, ihanat, kamalat alkukuukaudet! Onneksi Noa ottaa rennosti:)
    Harmi kun tuota pumppua ei voi pitää pitempään:( Mä sain Veikan aikana lypsettyä isoja määriä, mutta Tytyn aikana ne oli aika onnettomia mitä sain pulloon. Meillä oli kyllä tuollainen ihan käsivehje, eli ei mitään kunnon imutehoja.
    Hatunnosto kun jaksat lypsää!
    Toivottavasti saat nukuttuakin jossain vaiheessa!!!

    VastaaPoista