tiistai 22. marraskuuta 2011

Nukkuminen on yliarvostettua!

..jälleen on pakko avautua, ihan pakko! Tämä aamu lähti käyntiin näillä;ja arvatahan saattaa mistä jälleen kyse. Valvoin koko viime yön, aivan jokaisen sekuntin, minuutin ja tunnin. Valvoin myös sitä edellisen yön illasta aamuun.

Olen nyt viikon verran niinä öinä joina olen saanut nukuttua, nukkunut max. 4 tuntia ja aamulla herännyt pojan kanssa uuteen päivään. Olo on aivan hirveä ja harmittaa niin kovin, että itkua tihrustaen aamu viideltä luovutin ja nousin sängystä.

..Väsyneenä kaikki tuntuu raskaalta, ei jaksaisi edes kunnolla kävellä. Mieliala on ailahteleva, itkettää ja naurattaa samaan aikaan. . Sellainen joka ei kärsi unettomuudesta ei tasan tiedä miltä se tuntuu. Nyt lupaan itselleni, etten enää avaudu aiheesta.. ei se valittamalla uni tule.. Ensi yön vielä odotan ja sitten on kai otettava lääkäriin yhteyttä.. en vaan millään haluisi käydä mitään unilääkkeitä ottamaan :( Oon muutenkin niin huono edes menemään lääkäriin saati sitten tälläisen asian takia.


Noa on onneksi imurin kimpussa niin saa hetken hengähtää, hassu pikku mies jaksaa touhuta imurin kanssa vaikka miten pitkään..tutkailee ja vetää sitä perässä naama virneessä. Toinen minkä parissa viihtyy on rätti.. pyyhkii sillä kaikkea mitä eteen tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti