tiistai 26. toukokuuta 2015

.::Haaveita kesälle 2015::.

Kesä on jo melkein täällä, se kauan odotettu ja kaivattu. Vastahan oli tammikuu ja niin kylmä.
Joka kevät teen suunnitelmia kesälle ja osa niistä toteutuukin, silti on paljon niitä päiviä kun tuskailee +30 helteessä eikä mitään jaksa tehdä. Tykkään suunnitella etukäteen tekemisiä, inhottaa ruveta aamulla miettimään mitähän tänään syötäisi ja mitä tehtäisi.

Joskus on mukavaa kun ei ole mitään suunnitelmia ja saa olla vaan. Sellaista se varmaan olisikin suurimmaksi osaksi jos ei olisi lapsia.

Tälläisiä haaveita kesälle ainakin on..

Viettää aikaa paljon rannalla eväiden kanssa. Lapset rakastavat puljata vedessä ja mikä sen ihanampaa viettää kesäistä päivää.


Käydä eväsretkillä. Haluaisin käydä paikoissa missä olen itse viettänyt lapsuudessa aikaa. Viime kesänä käytiin uimassa samalla rannalla missä olen uinut paljon lapsena.


Kesällä olisi myös ihana lähteä risteilylle. Muumidiscoa odotetaan meillä kovasti. Kesäisessä Tukholmassa on taikaa :)


Lintsille mennään myös joku päivä. Helsingissä olisi muutenkin mukavaa viettää aikaa enemmänkin, jospa tämäkin toteutuisi jossain vaiheessa. Jos ei muuten niin ainakin päiväreissu Lintsille :)


Kesäiset herkut houkuttaa myös. Grilli ruoat, mansikat, jäätelö.. en malta odottaa ;) Juhannukseen kuuluu ehdottomasti mansikkakakku tuoreista mansikoista.Varmasti tulee myös koluttua kaikki läheiset puistot ja rannat. Satamassa tulee myös vietettyä paljon aikaa. Kahvila kojuissa myydään ihania herkkuja ja joka kesä käydään ainakin kerran syömässä vohvelit ja vedyt :)


Toivon myös kahden keskistä aikaa meille vanhemmille, etenkin terassikierros houkuttelee helteisenä päivänä. Viime kesänä ei taidettu käydä kertaakaan terassilla. Aina tuli tehtyä jotain muuta jos lapset oli hoidossa.Yksi päivä kuuntelematta kiukuttelua, kinastelua ja tahtomista tekee hyvää ihan jokaiselle ;)

Omalla terassilla aion myös viettää aikaa lasten mennessä nukkumaan ja voisihan sitä siinä nautiskella jotain huurteista samalla :)Meillä myös odotetaan kovasti, että saadaan pukea kesävaatteita. On niin kivaa lähteä ulos kun ei tarvitse pukea tai sen kummemmin miettiä mitä laittaa päälle..
1 kommentti:

  1. Ihania haaveita! <3 Harmi, kun on niin koleaa, ettei oikein mitään kesäjuttuja pääse kunnolla toteuttamaan. Olisi kyllä mukava nähdä teitä! :)

    VastaaPoista