keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Synttäri pohdintaa...

Neidin 2-vuotis synttärit lähestyy. Piti oikein yksi ilta katsella vauva kuvia ja muistella niitä ensimmäisiä päiviä tuoreen tyttösen vanhempina. Niin pieni ja niin oli kyllä veikkakin kun veikaksi tuli. Kuvissa varsinkin näyttää niin pikkuiselta :)

Tuntuu, että noista ensimmäisistä päivistä on ikuisuus.. Onneksi on tullut otettua paljon kuvia ja voi niihin aina palata kun haikeus iskee :) Eilen saimme pian 6kk-vanhan kummipoikamme hoitoon ja oli niin ihana työnnellä häntä ulkona meidän lapsien entisissä vaunuissa. Ne hetket on jäänyt hyvin mieleen kun ekan kerran sain vauvan niihin laittaa ja ylpeänä työnnellä.

Vaikka meillä ollaan jo kaukana vauva vuosista niin ihanaa kun saa välillä noita ihan pieniä hoidella ja nuuskia :)

Kummipojan varpaat :)
Niihin synttäreihin... Rakastan suunnitella juhlia vaikka toteutus yleensä saakin pieni muotoisen stressin aikaan. Meinasin, että nyt en sen ihmeempiä niiden eteen tee, leivon tarjottavat ja pari ilmapalloa sinne tänne ja ne on siinä. Nyt kuitenkin huomaan joka ilta selaavani nettikaupoissa koristeita ja katson malleja kakuista. Mietin tarjottavia vaikka juhliin on vielä pari viikkoa.

Decora Housella olisi vaikka mitä ihanaa koristeluun liittyvää.. ..saa nähdä lähteekö tilaukseen jotakin :)


2 kommenttia:

  1. <3 noi pompomit on helppo tehä ite jos vaan viittii :)

    VastaaPoista
  2. Joo meinasin tehdä kun löysin edullisesti silkkipaperia.. :)

    VastaaPoista