maanantai 17. joulukuuta 2012

k u u l u misia

Taas on hetki vierähtänyt viime kirjoituksesta, petrataan petrataan.. :)
Aika vaan lentää siivillä. Lasten ollessa hereillä en halua koneella notkua ja päikkäri ajan yleensä hyödynnän itsekin parhaalla mahdollisella tavalla ..zzZz.. joten omaa aikaa ei paljon ole.

Nellan soseiden syönti on lähtenyt yllättävän hyvin käyntiin. Hidasta ja sotkuista puuhaa se on, mutta pääasia että jotakin sinne mahaankin asti menee. Noin purkillinen päivässä syö. Velliä ollaan illalla annettu ja aamullakin välillä. Hedelmäsoseita ollaan myös alettu maistelemaan. Helposti ne soseet sinne nenään menee ja itkut tulee, mutta kunhan tottuu kunnolla niin eiköhän syönti ala olemaan jo ihan normaalia. Neuvola olisi torstaina, jännittää mitä paino näyttää!

Yöt meillä menee ihan mukavasti, viime yönäkin neiti nukkui mukavan pätkän. Kävi nukkumaan klo:20 ja heräsi ekan kerran aamulla 05, söi ja jatkoi unia kahdeksaan. Tutittelua saa harrastaa eräänkin kerran yön aikana.

Noalainen se vaan siivoo, siivoo ja siivoo. Joulusiivousta odotellessa, apuri ainakin löytyy siihen hommaan. Erittäin innokas sellainen.


Meidän piti hankkia kunnon kuusi, mutta mennään tämäkin joulu nyt pöytäkuusella. Jos sitten ensi vuonna saisi aikaiseksi hankkia ihan oikean kuusen kotiin.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teidän kuulumisia:) Noa tänne kans siivoamaan!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että teilläkin on alkanut soseet maistumaan! Mä aloitin pienimmälle puuron nyt kun 5 kk tuli täyteen. Hyvin maistuu! Toivotaan, että paino lähtisi nousuun, valitsin puuroista sen, jossa oli nimittäin eniten kaloreita. :D

    VastaaPoista