torstai 12. huhtikuuta 2012

Nimipäivää..

Noalla oli tänään nimpparit, äiti tosin muisti ne vasta iltapuurolla ja antoi nimpparisankarille muumikeksejä pari..köyhät oli lahjat :) Eipä meillä nimppareita kyllä ihmeellisemmin muisteta muutenkaan.

Oltiin tänään Noan kanssa kuskin hommissa, mummoa piti käyttää yhdellä kaverillaan 40km päässä. Lähdettiin aamusta jo liikenteeseen ja Noan päikkärit oli kysymysmerkillä.

Kyläilyreissu vierähti iltapäivään, kävimme siinä vähän kaupoilla pyörimässä ja rossossa syömässä. Noa ei nukahtanut rattaisiin ja rossossa kampesi jo ylös siihen tahtiin ettei unista ollut tietoakaan. Leikkipaikka kiinnosti kovasti..ja sieltä ei maltettu syömäänkään tulla :)


Kotimatkalla sitten karjuttiin pää punaisena väsymyksestä ja nukahdettiin melkein kotiovella autoon.. Äiti oli tasan yhtä uupunut reissusta ja teki mieli vähän kiukutella takaisin, mutta onneksi mummo viihdytti takapenkillä rusinoiden kera :)

Tänään oli ihana ilma vaikka tuulikin, lumet saa kovaa vauhtia kyytiä :) Toissa päivänä leikkipuistossa näytti vielä tältä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti